Maria Sörlin

Maria Sörlin

Försäljningschef

Vad har du gjort innan, vad är du bra på?

Jag rivstartade min karriär som skidlärare – det var en fantastisk tid! Sedan spenderade jag många år på resande fot och även en hel del tid i England. Det har format mig mycket. Framförallt har jag lärt mig se saker ur andra människors perspektiv. Jag har alltid på ett eller annat sätt jobbat med kunder och service, vilket jag tycker är oerhört kul! Och det är väl där jag skulle säga att jag har min styrka – att leverera femstjärnig service sitter i ryggmärgen på mig.

Vad gör du på jobbet som försäljningschef?

Kort och koncist så tar jag hand om både gamla och nya kunder och ser till så att de får en oförglömligt positiv upplevelse av Sustend. Sedan ansvarar jag för vårt härliga sälj-team och att hela tiden utvärdera våra arbetssätt och processer för att hitta de smartaste vägarna framåt. Blandningen av både operativt och strategiskt passar mig väl. Det finns inte en dag som är den andra lik vilket jag älskar! 

Vem är Maria egentligen, vad gömmer sig bakom fasaden?
Haha, jag är en sprallig och äventyrslysten tjej som alltid vill maxa livet. Ibland lite väl mycket kanske… Jag har ett jäkla pannben och älskar att lära mig nya saker och att tävla men när det kommer till vissa grejer (typ sladdar och matlagning) ger jag upp direkt och låter någon annan fixa det. Föredrar att det är genuint och på riktigt framför forcerat och det tror jag lyser igenom i mitt arbete också.

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att jobba med försäljning?
Utan tvekan så är det kundkontakten och servicen. Jobbet handlar mycket om lyhördhet, förståelse och att sätta rätt förväntningar. Dessutom jobbar man med människor och det är både lärorikt och spännande. Det har nog alltid varit ett naturligt val, ända sedan jag stod i kassan på McDonald’s under gymnasiet har jag älskat det.

Vad gör du när du inte utövar din konst som försäljningschef, vad gör du efter jobbet?
Något av det bästa jag vet är att åka över Älvsborgsbron, det gör jag minst en kväll i veckan bara för att jag vill. Jag har också alltid haft en passion för segling så jag har gått segelkurs i år, och tillsammans med en kompis hyrde jag en Maxi 77a i somras som vi kallade för ”Skrapet”. Det var en bra utmaning i vårt mål att bli fullfjädrade skeppare… Vi var rätt illa ute när vi gick utomskärs i kulingvarning vid ett par tillfällen, men i övrigt gick det bra och var riktigt kul! Okej det var skräckblandad förtjusning…

Finns det något som intresserar dig lite extra?

Jag tycker historia är löjligt kul och även kartor faktiskt. Jag gillar att veta vart jag är! På ”Skrapet” var jag givetvis navigatör.

Sedan har jag en grej för elefanter också. De är fascinerande djur. Jag har sparkat fotboll med en elefant i Sydafrika och försöker att åka och hälsa på så många elefanter som möjligt så ofta det bara går. Att resa är också ett fokus jag har, jag sätter ständigt nya mål och öppnar sparkonton för att kunna besöka de ställen jag har på min ”bucket list”.

Jobbar du redan på Sustend AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sustend.se
  • Anton Klintenberg
  • Emil Gustafsson
  • Maria Sörlin
  • Valentina Perica
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor