Emil Gustafsson

Emil Gustafsson

Verksamhetschef Produktion

Hur ser en typisk vecka ut för dig (om det nu finns en sådan)?

Som projektledare finns det inga typiska veckor. Det är just det som är roligt. Varje vecka varierar både vad gäller arbetsinsatser, människor och möten. Som projektledare händer allting hela tiden. Samtal, mail, möten, besiktningar, kontroller och kontorsarbete är en del av varje vardag. När fältarbete får blandas med kontorstjänst trivs jag som bäst och det är precis så en vecka för mig ser ut.

Vad är den största utmaningen i ditt arbete?

Att driva ett projekt framåt är inte så lätt som det kan låta. Det gäller att ligga på entreprenören, hantverkarna, beställaren och samtliga inblandade för att projektet hela tiden ska ligga i fas. Alla gör givetvis sitt bästa, men det krävs någon som gör det lilla extra krafttaget för att samtliga ska vara på tårna. Vi jobbar alltid mot tiden och det är den absolut största utmaningen. Däremot så är det utmaningen som är moroten och utan den hade projektledarrollen varit onödig.

Vad är ditt bästa Sustend-minne?

Det finns många. Men en bild jag inte kan få ur huvudet är när min kollega Magnus åkte linbana i full sedvanlig kostymmundering och hatt under en kickoff på Ästad vingård. Efter en höghöjdsbana, en hinderbana som löpte uppåt i ett torn, kom vi fram till skybaren och fick varsin välförtjänt dryck. För att ta sig ned åkte vi en linbana. Med kraftig fart åkte Magnus ned och hade så hög fart att han dundrade förbi avstigningsplatsen och blev hängande en bra bit därifrån. Mycket roligt!

Har du något smart tips till de som söker jobb på Sustend?

Var ödmjuk och opretentiös, men supertaggad! Vi är lagspelare hela högen och motiverar varandra genom ständigt positivt momentum och kommunikation. Vår organisation är helt transparent och våra roller i företaget återspeglar nästan inte alls hur vi arbetar. Alla är lika värda. Med den inställningen kommer du långt. Sedan om du har ett brinnande intresse för fastigheter är du i stort sett anställd!

0702-98 62 03

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Sustend?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@sustend.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor