Anton Klintenberg

Anton Klintenberg

VD

Vad fick dig att börja på Sustend?

Jag är uppväxt med ett ständigt mantra från min luttrade far: hamna absolut inte i byggbranschen! Ni ser själva hur det gick. När jag var med och grundade Sustend insåg jag snabbt en viktig sak: det finns enorma utmaningar om vi vill kunna bevara vårt bebyggda samhälle åt framtida generationer. Känslan av att faktiskt åstadkomma konkreta och meningsfulla förändringar i samhället är det som driver mig, och i vår bransch finns det enormt mycket att göra!

Vad gör VD:n på Sustend om dagarna egentligen?

Jag kånkar upp cykeln för trapporna, eftersvettas lite, ställer den sedan prydligt på sin plats och tänder upp kontoret 06.30. Därefter slänger jag på en go spellista på Sonosarna och sedan är äventyret igång. Det är mitt jobb att se till att vi har roligt tillsammans, att vi utvecklar tjänster som våra kunder älskar och att fler kunder hittar oss varje dag. Min tid går främst åt till att ta fram strategi och koncept som jag sedan sjösätter tillsammans med mina briljanta kollegor. Detta varvar jag med roliga påhitt med kollegorna, möten med kunder/partners och en enorm variation av annat spännande. Träning är också ett givet inslag de flesta dagarna i veckan. När kvällen börjar närma sig bockar jag av dagens mål, lägger snabbt upp taktiken för morgondagen och sedan är snart en ny Sustend-dag på ingång igen.

När är ditt arbete som roligast?

När jag ser vilka fantastiska insatser mina kollegor åstadkommer! Det kan vara när jag hör kunder berätta om hur vi hjälpt dem eller när jag traskar förbi en vacker gammal byggnad som vi hjälpt att bevara. Lika sorgsen som jag blir när jag ser hur vissa låter sina hus förfalla, lika stolt blir jag när jag konkret ser de vackra exempel på hur vi bidrar till att bygga och bevara vårt samhälle. Att få vara med och utveckla saker som tillämpas direkt i verkligheten och förbättrar samhället är extremt roligt!

Vad söker du i framtida Sustend-kollegor?

Ödmjuka och lättsamma personer som har en vilja att hela tiden lära sig nya saker. Har man de egenskaperna och en hyfsad grund inom sitt kunskapsområde så kan man snabbt åstadkomma fantastiska saker. För mig är potential och utvecklingsvilja nästan alltid viktigare än erfarenhet. Kunskap behöver vi sällan ha utantill i huvudet längre, det är viktigare att veta vart man hittar den och hur man omformar den till något som blir användbart för kunden.

ak@sustend.se

0709 - 63 95 64

Jag rekryterar

Jobbar du redan på Sustend AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@sustend.se
  • Anton Klintenberg
  • Emil Gustafsson
  • Maria Sörlin
  • Valentina Perica
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor